Het aanbod van CrossFit Blue Label

Het aanbod van CrossFit Blue Label

Ontdek het veelzijdige CrossFit, CrossFit Masters, Personal Training, Impact Program, Kids & teens aanbod van CrossFit Blue Label

arrow-down

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

CrossFit
CrossFit

CrossFit is een levensstijl die wordt gekenmerkt door veilige, effectieve lichaamsbeweging en gezonde voeding. CrossFit kan worden gebruikt om elk doel te bereiken, van een goede gezondheid tot gewichtsverlies en betere prestaties. Het programma werkt voor iedereen – zowel mensen die net zijn begonnen en mensen die al jarenlang trainen.

CrossFit Masters
CrossFit Masters

Deze CrossFit les heeft een maximum groepsgrootte van 6 mensen om zoveel mogelijk aandacht te kunnen besteden aan de kwaliteit van bewegen. Tijdens deze CrossFit les wordt er nog steeds hard getraind maar besteden we meer aandacht aan het tempo en moeilijkheidsgraad van bewegingen.

Personal Training
Personal Training

Als je een specifiek doel hebt en het is tijd om een echte transformatie te maken, kies dan voor Personal training. We stellen samen haalbare doelen en maken een maatwerk programma waar je resultaat mee gaat boeken en minder kans op terugval hebt. Je krijgt daarbij intensieve één-op-één begeleiding die ervoor zorgen dat je je einddoel bereikt.

Impact Program
Impact Program

Bij het IMPACT PROGRAM is het onze missie om je te helpen bij het creëren van een gezonde leefstijl, meer balans, meer focus op je business of werk en betere versie van je innerlijke kracht. Je gaat 3 maanden, in een kleinschalige groep van max. 8 deelnemers aan de slag met coaching, training, voeding en meer. Als jij bereid bent om te doen wat nodig is, dan zul je je resultaten behalen.

Kids & teens
Kids & teens

CrossFit is voor alle leeftijden! Ook voor kinderen en tieners. Zo leren ze om te gaan met sportiviteit, leiderschap, teamwork, luistervaardigheid, zelfdiscipline en omgangsvormen.

Wat onze leden zeggen

Isa

Ik CrossFit momenteel 2 á 3 jaar bij CrossFit Blue Label. Iedere training is uitdagend en gevarieerd waardoor ik veel progressie blijf boeken. Hierdoor blijft (soms tot eigen verbazing) CrossFitten leuk!

Isa

Eef

CrossFit Blue Label is voor mij dé plek om nieuwe dingen te leren, te groeien en mezelf fysiek uit te dagen. Daarnaast is het ook een plek voor ontspanning en voldoening. Het geeft een heerlijk gevoel om weer een uurtje intensief bezig te zijn geweest.

Eef

Frence

Na het introductietraject, waar de trainers de tijd nemen om je de basics uit te leggen, kwam ik terecht in de groepsles. Als snel merkte ik dat je er niet alleen voor staat. Of je nu veel of weinig gewichten tilt, de workout wel of niet af hebt… het maakt niet uit zolang je maar gewerkt hebt aan een fittere versie van jezelf.

Frence

Mart

Na een paar proeflessen trok de intensiteit, diversiteit en gezelligheid van de trainingen mij erg aan. In tegenstelling tot "fitness" wordt bij Crossfit dagelijks de score van de WOD vastgelegd op het scorebord. Daardoor zijn je persoonlijke prestaties meetbaar en dat stimuleerde mij om sterker, beter en fitter te worden.

Mart

Willem

De leden, professionele, goede en leuke begeleiding van de trainers, en het gevarieerde lesaanbod maken CrossFit Blue Label wat mij betreft dé CrossFit box in de omgeving.

Willem

circle-arrow-left
circle-arrow-right
Zet  nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis intake!

Naar de Gratis intake

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

Alles van Crossfit tot Kids & Teens bij CrossFit Blue Label

Alles van Crossfit tot Kids & Teens bij CrossFit Blue Label

Met ons uitgebreide aanbod zijn wij de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Gemert. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: CrossFit, CrossFit Masters, Personal Training, Impact Program, Kids & teens. Met onze Gratis Intake en onze Lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.

Maak kennis met CrossFit Blue Label