6-weekse Back in Shape Programma

Graag nodigen wij jou uit om te starten met het 6-weekse Back in Shape Programma

✓  In 6 weken op weg naar een gezondere leefstijl
  Begeleid door persoonlijke coach
✓  Incl. start- en eindmeting

6-weekse Back in Shape Programma
arrow-down

Vraag alle (start)informatie aan

Vul het onderstaande formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Wat onze leden zeggen

Isa

Ik CrossFit momenteel 2 a 3 jaar bij CrossFit Blue Label. Iedere training is uitdagend en gevarieerd waardoor ik veel progressie blijf boeken. Hierdoor blijft (soms tot eigen verbazing) CrossFitten leuk!

Isa

Eef

CrossFit Blue Label is voor mij de plek om nieuwe dingen te leren, te groeien en mezelf fysiek uit te dagen. Daarnaast is het ook een plek voor ontspanning en voldoening. Het geeft een heerlijk gevoel om weer een uurtje intensief bezig te zijn.

Eef

Frence

Na het introductietraject, waar de trainers de tijd nemen om je basics uit te leggen, kwam ik terecht in de groepsles. Al snel merkte ik dat je er niet alleen voor staat. Of je nu veel of weinig gewichten tilt, de workout wel of niet af hebt... het maakt niet uit zolang je maar gewerkt hebt aan een fittere versie van jezelf.

Frence

Mart

Na een paar proeflessen trok de intensiteit, diversiteit en gezelligheid van de trainingen mij erg aan. In tegenstelling tot ''fitness'' wordt bij CrossFit dagelijks de score van de WOD vastgelegd op het scorebord. Daardoor zijn je persoonlijke prestaties meetbaar en dat stimuleerde mij om sterker, beter en fitter te worden.

Mart

Willem

De leden, professionele, goede en leuke begeleiding van de trainers, en het gevarieerde lesaanbod maken CrossFit Blue Label wat mij betreft de CrossFit box in de omgeving.

Willem

circle-arrow-left
circle-arrow-right
Zet de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Vraag alle (start)informatie aan