Impact Program

Impact Program

De investering in jezelf

arrow-down

Het Impact Program

Bij het IMPACT PROGRAM is het onze missie om je te helpen bij het creëren van een gezonde leefstijl, meer balans, meer focus op je business of werk en betere versie van je innerlijke kracht.

Je gaat 3 maanden, in een kleinschalige groep van max. 8 deelnemers aan de slag met coaching, training, voeding en meer. Als jij bereid bent om te doen wat nodig is, dan zul je je resultaten behalen.

IMPACT Program
✓ 2 fysieke small-group trainingen per week (max 8 pers.)
✓ 1 Mindset coaching per week
✓ 1 CrossFit les extra per week
✓ Voedingsadvies
✓ Lichaamscompositie metingen
✓ 100% commitment en ondersteuning van jouw coach bij het behalen van je resultaten.

Meer informatie

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het onderstaande contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

Testimonials

Isa

Ik CrossFit momenteel 2 á 3 jaar bij CrossFit Blue Label. Iedere training is uitdagend en gevarieerd waardoor ik veel progressie blijf boeken. Hierdoor blijft (soms tot eigen verbazing) CrossFitten leuk!

Isa

Eef

CrossFit Blue Label is voor mij dé plek om nieuwe dingen te leren, te groeien en mezelf fysiek uit te dagen. Daarnaast is het ook een plek voor ontspanning en voldoening. Het geeft een heerlijk gevoel om weer een uurtje intensief bezig te zijn geweest.

Eef

Frence

Na het introductietraject, waar de trainers de tijd nemen om je de basics uit te leggen, kwam ik terecht in de groepsles. Als snel merkte ik dat je er niet alleen voor staat. Of je nu veel of weinig gewichten tilt, de workout wel of niet af hebt… het maakt niet uit zolang je maar gewerkt hebt aan een fittere versie van jezelf.

Frence

Mart

Na een paar proeflessen trok de intensiteit, diversiteit en gezelligheid van de trainingen mij erg aan. In tegenstelling tot "fitness" wordt bij Crossfit dagelijks de score van de WOD vastgelegd op het scorebord. Daardoor zijn je persoonlijke prestaties meetbaar en dat stimuleerde mij om sterker, beter en fitter te worden.

Mart

Willem

De leden, professionele, goede en leuke begeleiding van de trainers, en het gevarieerde lesaanbod maken CrossFit Blue Label wat mij betreft dé CrossFit box in de omgeving.

Willem

circle-arrow-left
circle-arrow-right
Investeer vandaag nog in jezelf

Investeer vandaag nog in jezelf

Meer informatie
Investering in het Impact Program

Investering in het Impact Program

Dit is een investering in jezelf. Je geeft waarschijnlijk geld uit aan mooie schoenen, een nieuw horloge, de nieuwste telefoon of lekker uit eten. Wat zou dan de reden zijn om niet te investeren in jezelf, je leven en de kwaliteit van je leven.

90 dagen programma, 2 vaste tijden per week training in groepsverband. Optioneel een 3e keer per week Crossfit Les meedoen. Je hebt commitment met het programma en volgt ons advies volledig op.

* De voorwaarde is dat je je geld terug krijgt als je ons voedingsadvies en trainingen hebt gedaan zoals wij je hebben geadviseerd en je hebt er geen resultaat mee geboekt.

Vraag alle (start)informatie aan