6-weekse Muscle & Burn programma

“In 6 weken zichtbare resultaten behalen”

✅ In 6 weken op weg naar een gezondere leefstijl

✅ Focus op effectief vetverlies

✅ Incl. start- en eindmeting

6-weekse Muscle & Burn programma
arrow-down

Vraag alle (start)informatie aan

Wat onze leden zeggen

Isa

Ik CrossFit momenteel 2 á 3 jaar bij CrossFit Blue Label. Iedere training is uitdagend en gevarieerd waardoor ik veel progressie blijf boeken. Hierdoor blijft (soms tot eigen verbazing) CrossFitten leuk!

Isa

Eef

CrossFit Blue Label is voor mij dé plek om nieuwe dingen te leren, te groeien en mezelf fysiek uit te dagen. Daarnaast is het ook een plek voor ontspanning en voldoening. Het geeft een heerlijk gevoel om weer een uurtje intensief bezig te zijn geweest.

Eef

Frence

Na het introductietraject, waar de trainers de tijd nemen om je de basics uit te leggen, kwam ik terecht in de groepsles. Als snel merkte ik dat je er niet alleen voor staat. Of je nu veel of weinig gewichten tilt, de workout wel of niet af hebt… het maakt niet uit zolang je maar gewerkt hebt aan een fittere versie van jezelf.

Frence

Mart

Na een paar proeflessen trok de intensiteit, diversiteit en gezelligheid van de trainingen mij erg aan. In tegenstelling tot "fitness" wordt bij Crossfit dagelijks de score van de WOD vastgelegd op het scorebord. Daardoor zijn je persoonlijke prestaties meetbaar en dat stimuleerde mij om sterker, beter en fitter te worden.

Mart

 Willem

De leden, professionele, goede en leuke begeleiding van de trainers, en het gevarieerde lesaanbod maken CrossFit Blue Label wat mij betreft dé CrossFit box in de omgeving.

Willem

circle-arrow-left
circle-arrow-right

Waarom CrossFit Blue Label?

100% Persoonlijke begeleiding
100% Persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij CrossFit Blue Label altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten.

Breed aanbod in sport
Breed aanbod in sport

CrossFit Blue Label heeft een breed aanbod in sport denk aan: CrossFit, Impact Program, Personal Training en nog meer, de keuze is aan jou.

Ervaren instructeurs
Ervaren instructeurs

Onze trainers hebben jarenlange ervaring op het gebied van fitness, voeding en leefstijl.

Goede trainingsprogramma's
Goede trainingsprogramma's

Nooit meer zoeken naar de juiste workout: onze workouts zijn compleet, divers en leuk!

Zet de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Vraag alle (start)informatie aan