Over CrossFit Blue Label in Gemert

Over CrossFit Blue Label in Gemert

CrossFit Blue Label helpt leden sinds 2020 weer fitter, gezonder en slanker te worden. En te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat over weer fit worden, afvallen of meer in balans leven. Interesse? Start dan nu met een gratis intake. Of wil je eerst ontdekken wat bij je past? Doe dan de lidmaatschapstest. Stel in ieder geval niet langer uit, want heel eerlijk, je bent al best een tijdje bezig met uitstellen… Toch? Daarom! Start vandaag nog met jouw gezondere leefstijl. CrossFit Blue Label in Gemert is jouw persoonlijke coach.

arrow-down

Waarom CrossFit Blue Label

100% persoonlijke begeleiding
100% persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij CrossFit Blue Label altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten.

Breed aanbod in sport
Breed aanbod in sport

CrossFit Blue Label heeft een breed aanbod in sport, denk aan: CrossFit, Personal Training Voedingsbegeleiding en nog meer, de keuze is aan jou

Ervaren instructeurs
Ervaren instructeurs

Onze trainers hebben jarenlange ervaring op het gebied van fitness, voeding en leefstijl.

Goede trainingsprogramma's
Goede trainingsprogramma's

Nooit meer zoeken naar de juiste workout: onze workouts zijn compleet, divers en leuk!

Ons team

Eric
Eric
Timo
Timo
Sander
Sander
Stéphanie
Stéphanie

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Wat onze leden zeggen

Isa

Ik CrossFit momenteel 2 á 3 jaar bij CrossFit Blue Label. Iedere training is uitdagend en gevarieerd waardoor ik veel progressie blijf boeken. Hierdoor blijft (soms tot eigen verbazing) CrossFitten leuk!

Isa

Eef

CrossFit Blue Label is voor mij dé plek om nieuwe dingen te leren, te groeien en mezelf fysiek uit te dagen. Daarnaast is het ook een plek voor ontspanning en voldoening. Het geeft een heerlijk gevoel om weer een uurtje intensief bezig te zijn geweest.

Eef

Frence

Na het introductietraject, waar de trainers de tijd nemen om je de basics uit te leggen, kwam ik terecht in de groepsles. Als snel merkte ik dat je er niet alleen voor staat. Of je nu veel of weinig gewichten tilt, de workout wel of niet af hebt… het maakt niet uit zolang je maar gewerkt hebt aan een fittere versie van jezelf.

Frence

Mart

Na een paar proeflessen trok de intensiteit, diversiteit en gezelligheid van de trainingen mij erg aan. In tegenstelling tot "fitness" wordt bij Crossfit dagelijks de score van de WOD vastgelegd op het scorebord. Daardoor zijn je persoonlijke prestaties meetbaar en dat stimuleerde mij om sterker, beter en fitter te worden.

Mart

Willem

De leden, professionele, goede en leuke begeleiding van de trainers, en het gevarieerde lesaanbod maken CrossFit Blue Label wat mij betreft dé CrossFit box in de omgeving.

Willem

circle-arrow-left
circle-arrow-right
Stel niet langer uit en zet de eerste stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl

Stel niet langer uit en zet de eerste stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl

Maak kennis met fitness
CrossFit Blue Label in Gemert: Jouw partner voor CrossFit, Personal Training en Fitness

CrossFit Blue Label in Gemert: Jouw partner voor CrossFit, Personal Training en Fitness

Het is al meer dan 3 jaar bekend dat CrossFit Blue Label mensen uit Gemert helpt op het gebied van CrossFit, Personal Training en Leefstijl. Ons diverse aanbod maakt het voor onze leden mogelijk om hun doelen te bereiken en te behouden. Met onze Gratis Intake en onze Lidmaatschapstest geven we iedereen de kans om gratis kennis met ons te maken. Bovendien staat ons competente team altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken!

Maak kennis met CrossFit Blue Label